420 ml ūdens
20 g sviests
300 g kviešu milti
280 g griķu milti (kviešu un griķu miltu proporcijas var mainīt)
100 g auzu pārslas
2-3 ēdamkarotes medus
50 g saulespuķu sēklas
30 g ķirbju sēklas
1/4 paciņa raugs (slapjais)
šķipsniņa sāls
šķipsniņa kardamons
linsēklas pēc paša vēlēšanās
Lieku uz 1 kg kukulīša režīmu, vidēju garozu un cepu parastajā režīmā (ne mazāk kā 3 h, man bija 3:30 h).
Kā gribētos tādu mājās ceptu maizīti :))
AtbildētDzēstĻoti gribētos nogaršot :)
AtbildētDzēstPaldies par gardo recepti!
AtbildētDzēstŠovakar izmēģināšu!
AtbildētDzēst