svētdiena, 2011. gada 16. janvāris

Cepumi ar apelsīnu marmelādi

200 g milti
120 g sviests
100 g cukurs
1/2 tējkarote vaniļa (ja ņem vaniļas cukuru- tad jāber vairāk)
2 olas
mazliet citrona sula vai miziņa
+apelsīnu marmelāde (izmantoju rūgto aplesīnu marmelādi)

Saputo sviestu, olas un cukuru, kā arī vaniļas ekstraktu, citrona miziņu.
Pievieno miltus un ar karoti sajauc mīklu.
Ar tējkaroti liek mīklas piciņas uz plāts, liek uz 200 C cepeškrāsnī uz kādā 10-15 grādiem. Nu tā, lai apakšiņas nepiedeg:)
Kad izņem cepumus no cepeškrāsns, aši apsmērē ar apelsīnu marmelādi plānā kārtiņā. Izmantoju Bonne Maman rūgto apelsīnu marmelādi.


2 komentāri: