Zivs recepte:
saidas fileja
viena sauja karija lapas (plaukstā saberztas) ---> http://edamvielas.blogspot.com/2010/09/karija-lapas.html
2 saujas svaigi pētersīļi (sakapāti ar visiem kātiem)
100 ml baltvīna etiķis+ mazliet mango etiķis (Vom Fass) ja ir
zivju garšvielas (sajauktās, piemēram, Avokado veikalā nopērkamā Čurkstošā forele)
mazliet eļļa (ņēmu vīnogu kauliņu)
Sakārto zivi traukā, kuru liksiet cepeškrāsnī, apberiet ar garšvielām, uzberiet arī karija lapas un pētersīļus, aplejiet ar vīna etiķi, apslakiet mazliet ar mango etiķi un eļļu. Liekam cepeškrāsnī apm.200 C uz kādām 20-30 minūtēm.
Lēcu recepte:
lēcas (daudzums-pēc nepieciešamības)-pati ņēmu sarkanās lēcas
ūdens, kas ir ar lēcām atriecībā 1:2
mazliet jūras sāls
1/2 tējkarote kumīns (romiešu ķimenes)
1 kubiņš buljons (eko!!!)
Vāra kamēr mīkstas lēcas. Jāskatās, lai nepiedeg!
p.s. Bildes nav īpaši kvalitatīvas, jo man ir nosprādzis foroaparāts- zibspuldze vairs nestrādā:(
Ceru sapratīsiet:)
Paldies par gardo recepti!
AtbildētDzēstVajadzēs obligāti izmēģināt!
AtbildētDzēst