Ja jau runa bija par karija pastu, kādēļ nepieminēt arī karija lapas?!:)
Nu lūk-zupās/mērcēs/marinādēs mēdzu izmantot tādu lietu kā karija lapas. Izskatās apmēram kā kaltētas bērzu lapas vai lauru lapas (tikai lauru lapas ir manāmi cietākas). Ko tās dod??? Labu garšu:)) Vispār karija lapas lielākoties izmanto indiešu virtuvē, tādēļ arī es tās lieku tādos ēdienos, kuros ir "āzijas notis". Var karija lapas saberzēt plaukstā un samaisīt ar citām garšvielām un tad lietot, kur nepieciešams. Var izmantot arī lauru lapu vietā- lai dažādotu LV ierasto un garlaicīgo virtuvi:))
Bet vispār-iesaku nomēģināt, jo tās nemaz nemaksā dārgi-ap latu. Var nopirkt Stockmann veikalā, Hanumans veikalā pie Barona centra, Avokado veikalā (ģetrūdes ielā 60).Izskatās apmēram šādi:
Šis man ir jaunums :O
AtbildētDzēstTikai vienā veikalā Rīgā pieejams?
AtbildētDzēstInteesanti...
AtbildētDzēstŠobrīd diemžēl neatrast, vakar izmeklējos :(
AtbildētDzēstBeidzot es saprotu, kas ir tā garša, kas man tik ļoti patīk Āzijas virtuvē!
AtbildētDzēstPaldies par ieteikumu!
AtbildētDzēst