otrdiena, 2010. gada 7. septembris

Grētas zupa

Zupa ir Grētas, jo viņai tā ļoti garšo:)) viena no manām vienkāršākajām zupām uz pasaules:

2 burkāni
puravs
pētersīļi ar visiem kātiem
2 gab.vistas filejas
kabacis (viens mazītiņš, vai daļa no lielā-tas ir paša vārītāja ziņā!)
pāris saujiņas smalkie makaroniņi
daudz melnie pipari/mazliet sāls

Liek vārīties ūdeni, kurā samet ripiņās sagrieztus burkānus,makaronus un vistas fileju. Kad burkāni mīksti, samet katlā visu pārējo-protams tas viss tiek iepriekš sagriezts sev vēlamās formās. Garšu regulē ar pipariem un sāli. Protams, ar sāli nevajag aizrauties, sāls vietā var lietot sāls aizvietotāju-zivju mērci, kas nepavisam negaršo pēc zivīm. Bet par zivju mērci pastāstīšu citu reizi:)

5 komentāri: