Kad atnāk auksts laiks-man atveras ēst gatavošanas čakras... tādēļ vasarā virtuvē jūtos ne savā ādā:(
Nu lūk-šovakar cepu auzu-medus cepumus, kas sanāca varen gardi (recepte manis izdomāta):
3 pilnas ēdamkarotes medus
1 ola
50 g cukurs
200 g auzu pārslas
100 g kviešu milti
100-120 g mīksts sviests
4 ēdamkarotes sezama sēklas
Saputo olas ar mīkstu sviestu, cukuru un medu. Iemaisa masā auzu pārslas, sezama sēklas un miltus. Liek uz pannas mazas piciņas un cep apm.200 grādos kamēr brūni.
Bērnības klasika!
AtbildētDzēstVeselīgi un garšīgi!
AtbildētDzēstManiem bērniem ļoti patika
AtbildētDzēstVeselīgi un garšīgi )))
AtbildētDzēstĻoti garšīgi )))
AtbildētDzēst