pirmdiena, 2011. gada 1. augusts

Kabaču casserole

Šī recepte aizgūta no mana mīļā bloga www.simplyrecipes.com un mazliet pārveidota pa savam.

5 olas
1 paciņa ricota siers (kas priencipā ir ne-graudains biezpiens-arī to var ņemt!)
1-2 saujas rīvēts Parmesan tipa siers
šķipsniņa čili pulveris
sāls, pipari
2 maza izmēra kabači
3-4 tomāti
sauja sakapāti pētersīļi
2 šķēles baltmaize
kaltēts baziliks, timiāns (protams var aizstāt ar svaigu!)
2 saujas gailenes (var aizstāt ar kabačiem)

Sakul ar mikseri olas mazliet, pievieno rikotas sieru/biezpienu un sakul atkal (ļoti mazliet!). Masai pievieno sieru, sarīvētus kabačus, garšvielas, mazos gabaliņos sagrieztus tomātus, mazos gabaliņos saplūkātu baltmaizi un sagrieztas gailenes. Ietauko ar eļļu formu un lej masu iekšā. Kad augša paliek brūngana, sacepums būs gatavs-rēķinies ar vismaz 30-40 minūtēm, 200C.

6 komentāri: