pirmdiena, 2011. gada 10. oktobris

Krāsainie grūbu salāti

Laiks salātiem a la tabulē style!

 1 garais gurķis
100 g vārītu grūbu (ņēmu pērļu grūbas)
1 mazā kārbiņa konservēta kukurūza
saujiņa kaltētu tomātu (ņēmu Gemosa gardos tomātus ar garšvielām)
1 tvaicēts visas filejas gabals (ņēmu Ķekavas kūpināto fileju, jo nebija laika ņemties ar svaigo fileju)
2 saujas apgrauzdētas ķirbju sēkliņas
pāris siera bumbas (piemēram, Trikātas vai Daugavas), sadrupinātas
pa virsu-kaltēti garšaugi

Nu tā-visu taisam kā jau salātos, sagriežam, sametam lielā traukā un samaisam, gatavs! Nāvīgi gardi!! :)

5 komentāri: