ceturtdiena, 2010. gada 2. septembris

Karija pasta

Savās virtuves gaitas ļoti bieži izmantoju karija pastu. Ja kāds nezina- tā ir nopērkama gan Rimi, gan Stockmann, gan manā iemīļotajā bāzē Gemoss (pie Mūkusalas apļa Maximas). Pastas vienmēr stāv plauktos pie ķīniešu ēdieniem.100% varu apgalvot, ka pasta vienmēr būs indiešu veikaliņā Hanumans pie Barona centra (starpcitu tur atrodamas arī daudz labas garšvielas un graudaugi). Maksā tā aptuveni 1.5-2.50 atkarībā no veida un firmas. Pati esmu iemīļojusi pastu no firmas Exotic food, kuru pārdod Stockmann veikalā (maksā apm.1.80).
Pastas atšķiras no asuma pakāpes un "krāsas" (zaļā,sarkanā oranžā). Es neieteiktu ņemt aso, ja vien neesi ugunsspļāvējs vai arī tavs vīrs/draugs nav ugunsdzēsējs-ha ha ha:)) Krāsu ziņā atšķirību neesmu manījusi-bet tas ir personīgais novērojums.
Pastu lieku daudzos ēdienos-gan mērcēs, gan zupās gan marinējot gaļu, arī to cepot.
Pati lietoju šādu:

4 komentāri: