otrdiena, 2010. gada 9. novembris

Latvijas Keramika

Ja runājam par virtuves traukiem, tad nevar nepieminēt pašmāju ražotāju -Latvijas Keramika. Kad iegāju viņu veikaliņā Vidzemes tirgū, tad pavadīju tur kādu pusstundu- pētot, cilājot, aptaustot:)) Jo tur tik tiešām ir ko pētīt un cilāt!!! Kādam šķitīs pirmajā mirklī ieejot, ka nekā tāaaada jau tur nav, bet nuuu- pavadiet tur ilgāku laiku un papētiet rūpīgi, ko tik viņi nepiedāvā!!! Un tas viss par smieklīgām naudiņām.Runā, ka viņu ražotnes veikaliņā Jelgavā cenas esot vēl zemākas.
Manā kolekcijā ir viņu sautējamais trauks, ko liek cepeškrāsnī- apmēram pa 3 ls ar astīti. Vēl manā rīcībā ir skaists sviesta trauks apmēram pa 2,40 ls.
Šodien nopirku arī 2 olu trauciņus patīkami violetā krāsā (visiem traukiem ir ļoti liela krāsu izvēle- no balta līdz melnam, pa vidu desmitiem krāsu sajaukumu)- par katru trauciņu samaksājot nieka 0,30 ls. Tad vēl ieraudzīju tādus mazus trauciņus, it kā rakstīts bija, ka ievārījuma trauciņi, es izdomāju, ka tie ir perfekti suši trauciņi (sojas mērcei). Te foto (cena-mazliet virs 0,30 ls):

Tā kā iesaku iegriezties. Mājas lapa: www.keramika.lv, kur katalogā var apskatīt šo to no precēm.

2 komentāri: